Italiano
English
Nederlands

Overige bestemmingen

Tip

van:
naar:
Tip
Een ticket voor een korte reisduur (bv. maandticket) is vaak goedkoper dan een ticket voor een langere reisduur!
Vliegen in het weekend is vaak duurder dan vliegen op een maandag of dinsdag!
Ben je flexibel qua reisdata en bestemming? Het lastminute boeken van je ticket kan dan voordelig zijn!
Bij een korte reis wordt het ticket vaak goedkoper wanneer je een zaterdagnacht op de bestemming verblijft!
Ben je flexibel qua reisdata? Een dag eerder of later vliegen kan een goedkoper ticket opleveren!
Op zoek naar een wijzigbaar ticket? Neem contact op met een reisbureau gespecialiseerd in flexibele tickets!
Let bij het boeken van je ticket op extra toeslagen zoals ticketfees, reserveringskosten en bagagetoeslagen!
Vertrek vanuit Brussel of Düsseldorf is in veel gevallen goedkoper dan vertrek vanuit Amsterdam!
Vliegen in drukke reisperiodes zoals juli, augustus, december en januari is in de regel erg prijzig!
Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je meestal vliegt. De meeste reizigers boeken zo'n 7 tot 8 maanden voor vertrek!

Zoekopdracht

van: Brussel
heen: 10-01-2011
naar: Rangoon (Yangon)
terug: 10-02-2011
Aantal volwassenen: 3
Aantal kinderen: 0
Aantal baby's: 0
Reisklasse: Business
Airline: Geen voorkeur

Resultaten

Goedkope vliegticket naar Rangoon (Yangon) in Myanmar? Boek je ticket bij de volgende aanbieders:
TunaFish
Zoek je een ticket voor je wereldreis, (vrijwilligers)werk, studie in het buitenland of stage in het buitenland? TunaFish is gespecialiseerd in (flexibele) vliegtickets voor reizigers die voor langere tijd (> 1 maand) op reis gaan. Zo hebben we diverse speciale tarieven die alleen via TunaFish geboekt kunnen worden (bv. voor jongeren en/of studenten). Daarnaast hebben we veel kennis van de stopover- en wijzigingsmogelijkheden van de verschillende vliegtickets en jaarticket tarieven. Ook een rond de wereld ticket kan natuurlijk via TunaFish geboekt worden.......geen reisschema is voor ons te lastig!
WTC.nl – World Ticket Center

World Ticket Center (WTC) is al 25 jaar een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en is dé specialist van Nederland op het gebied van ‘rond de wereld vliegtickets’ en verre bestemmingen. World Ticket Center biedt vliegreizen over de gehele wereld aan, van losse vliegtickets, tot compleet verzorgde reizen, tot wereldreizen!

CheapTickets.nl

CheapTickets.nl is opgericht in 2001 en behoort anno 2007 tot de grootste webwinkels voor vliegreizen in Nederland. Wekelijks boeken duizenden consumenten en bedrijven online hun tickets via de site. CheapTickets.nl is een onafhankelijke prijsvergelijker van vliegtarieven van alle verschillende luchtvaartmaatschappijen. Naast de reguliere lijndienstvluchten worden ook de lowcost carriers en de goedkoopste vakantievlucht in één overzicht getoond.

Ebookers

Ebookers.nl biedt een volledig reisaanbod om zelf uw vakantie of citytrip samen te stellen: vliegtickets bij alle luchtvaartmaatschappijen, ruim 80.000 hotels, autohuur bij de bekendste huurbedrijven en een unieke citytrips module. Laagste prijsgarantie, hotelreviews en zoekopdrachten met flexibele reisdata maken de site zeer gebruiksvriendelijk. Slim boeken, ebooken!

Vliegfabriek.nl

Vliegfabriek.nl streeft naar volledige transparantie. Voor u als klant betekent dit dat u altijd op het allereerste tarievenscherm de volledige reissom ziet, inclusief alle toeslagen zoals luchthavenbelastingen, reserveringskosten en andere bijkomende kosten. Daarnaast vergelijken wij alle maatschappijen realtime op basis van tarief en beschikbaarheid. De getoonde mogelijkheden zijn altijd direct boekbaar!

Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl is één van de grootste online aanbieders van vliegtickets, hotelovernachtingen, huurauto's en complete vakanties van Nederland. Per bestemming en luchthaven van vertrek kan de bezoeker alle maatschappijen -ook de prijsvechters- en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren.

Supersaver.nl

Op de Supersaver.nl website kun je vliegtickets boeken naar duizenden bestemmingen, kiezen uit 30.000 hotels en auto’s over de hele wereld huren. Je betaalt met creditcard of via internetbankieren en je boeking wordt direct bevestigd. Supersaver.nl heeft overeenkomsten met alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en is IATA (International Air Transport Association) gecrediteerd.

Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl verkoopt alle vliegtickets van en naar wereldwijde bestemmingen. Alle vliegtickets kunt u via ons reserveren. Wij tonen niet alleen de standaard vliegtickets prijzen, maar ook speciale onderhandelde Vliegtickets.nl prijzen en prijzen van low cost airlines.

D-reizen

D-reizen vergelijkt dagelijks de ticketprijzen van 87 airlines om te controleren wie een vlucht het voordeligst aanbiedt. Dat noemt D-reizen de PrijsCheck®. Bovendien biedt D-reizen de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders hetzelfde ticket voor een lagere totaalprijs, dan betaalt D-reizen u het verschil terug.

 
Home - De vergelijkjevliegticket.nl website is een initiatief van TunaFish © 2008 - Webdesign Holiday Media